Shërbimet e tjera

KAFETERIA

Premium Residence, si një kompleks rezidencial i lartë në zemër të qytetit, ka për qëllim të ofrojë një përvojë jetese moderne dhe komode për banorët e saj. Në këtë drejtim, ne kemi krijuar ambiente të veçanta të kafenes me dizajne moderne dhe të relaksuara për banorët tanë. Kafja e preferuar mund të shijohet në ambientet tona të lira dhe të rehatshme, ku banorët tanë mund të shijojnë momente të këndshme me miqtë dhe familjen. Ambjenti ynë i kafenes është ndërtuar me materiale dhe dizajne të krijuara me kujdes, për të siguruar një ambient të këndshëm dhe të relaksuar për banorët tanë. Kafja dhe relaksimi janë të rëndësishme për një jetë të shëndetshme dhe të komode, dhe ne e kuptojmë rëndësinë e tyre për banorët tanë. Prandaj, kemi krijuar këtë ambient të veçantë të kafenes me qëllim që të përmirësojmë jetën e përditshme të banorëve tanë dhe të ofrojmë një përvojë të paharrueshme të relaksimit dhe kënaqësisë në zemër të qytetit.

SUPERMARKET

Në Premium Residence, jemi të angazhuar të sigurojmë që të gjitha nevojat e banorëve të kompleksit të jenë plotësisht të plotësuara dhe të kënaqshme. Me këtë qëllim, kemi vendosur të krijojmë një hipermarket modern dhe të plotësisht pajisur brenda kompleksit tonë, që do të plotësojë nevojat e çdo familjeje që do të vendosë të jetojë në këtë ambient të mrekullueshëm. Hipermarketi ynë do të ofrojë një gamë të gjerë të produktëve të freskët dhe të cilësisë së lartë, si dhe pajisjet kryesore për shtëpitë dhe nevojat e përditshme të banorëve. Ne jemi të bindur se ky hipermarket do të jetë një element kyç në përvojën e banimit në Premium Residence, duke ofruar një mundësi të lehtë dhe të përkryer për të bërë blerje dhe për të plotësuar nevojat e përditshme të banorëve të kompleksit.

FARMACI

Kompleksi Premium Residence ka një farmaci lokale në brendësi të tij. Kjo farmaci lokale ofron një shërbim shtesë për banorët e kompleksit dhe është e disponueshme për të siguruar qëndrueshmëri dhe komoditet në nevojat e tyre të ndryshme shëndetësore. Me këtë shërbim, banorët e kompleksit kanë akses të lehtë dhe të shpejtë në mjekësi dhe barna në rast emergjencash.

FARMACIA

FARMACIA

PARUKERIA

Premium Residence ofron një përvojë të unikët në fushën e parukerisë. Këtu mund të gjeni një ambient të veçantë dhe të qetë për të rënë dakord me një stil të ri të flokëve, për të bërë thjesht një prerje ose thjesht për të kujdesur flokët tuaj.
Staf i kualifikuar dhe me përvojë do t’ju ndihmojë në zgjedhjen e stilit të duhur dhe do t’ju japë këshilla në lidhje me kujdesin e flokëve. Me përdorimin e produkteve kozmetike të cilat i përdorim, flokët tuaj do të jenë të shëndetshëm dhe të sjellshëm.
Për kënaqësinë tuaj, parukeri është e hapur për të gjithë banorët dhe shfrytëzuesit e hapësirave afariste të kompleksit Premium Residence.

këndi i lojërave i brendshëm

Premium Residence, si një kompleks rezidencial i lartë në zemër të qytetit, ka për qëllim të ofrojë një përvojë jetese moderne dhe komode për banorët e saj. Në këtë drejtim, ne kemi krijuar ambiente të veçanta të kafenes me dizajne moderne dhe të relaksuara për banorët tanë. Kafja e preferuar mund të shijohet në ambientet tona të lira dhe të rehatshme, ku banorët tanë mund të shijojnë momente të këndshme me miqtë dhe familjen. Ambjenti ynë i kafenes është ndërtuar me materiale dhe dizajne të krijuara me kujdes, për të siguruar një ambient të këndshëm dhe të relaksuar për banorët tanë. Kafja dhe relaksimi janë të rëndësishme për një jetë të shëndetshme dhe të komode, dhe ne e kuptojmë rëndësinë e tyre për banorët tanë. Prandaj, kemi krijuar këtë ambient të veçantë të kafenes me qëllim që të përmirësojmë jetën e përditshme të banorëve tanë dhe të ofrojmë një përvojë të paharrueshme të relaksimit dhe kënaqësisë në zemër të qytetit.