Spa & Fitness

01

SPA DHE FITNESS

Duke menduar për nevojat e shumë banorëve, Premium Residence ka në plan të ndërtojë një qendër fitnesi dhe spa, e cila do të ofrojë trajtime të ndryshme të kujdesit personal me paisjet më moderne. Paisjet moderne të qendrës do të jenë me standarde më të larta në fushën e rekreacionit, duke ofruar mundësi për relaksim dhe pushim maksimal për banorët.
Madhështia dhe luksi i këtij kompleksi do të bëjnë jetën më të bukur për mbi 450 familje që do të jetojnë këtu. Premium Residence do të shërbejë si një simbol i jetës premium dhe do të jetë pjesë e planeve urbanistike të qytetit të Shkupit, duke u bërë një shembull ndryshimi dhe madhështie për zhvillimin e qytetit.

02

FOTO GALLERY

Add Your Heading Text Here

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.#1F223D

Lorem ipsum dolor

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.#1F223D